Fer ioga a La Terreta

Aulàs pertany al terme municipal de Tremp (Pallars Jussà), encara que com d’altres pobles de La Terreta, geogràficament és a l’Alta Ribagorça. Accessible des de Tremp per la carretera que va a Pont de Montanyana, La Terreta està a una banda de la Serra del Castellet i des d’allí es pot accedir per camí a la Conca de Tremp, passant pel poble Santa Engràcia. Aquesta era la ruta que seguien els pagesos per anar al mercat de la capital del Jussà. Després de tres hores de camí a peu arribaven a Santa Engracia i allí sel’s unien els veïns i veïnes d’aquest poble. Tots plegats baixaven a Tremp, fent un parell d’hores més de ruta.

Aulàs, a 916 metres d’altitud, està una mica perdut en el mapa i és precisament aquest el seu atractiu principal. La desconnexió geogràfica s’acompanya d’una natura extraordinària: muntanyes i barrancs, un bosc de roures, camps agrícoles, plantes aromàtiques i tòfones. Si bé en l’aspecte físic ens podem “perdre” viatjant per La Terreta, en l’aspecte interior, en el de l’esperit és tot el contrari: és un lloc més que ideal per trobar-nos a nosaltres mateixos, per fer un treball introspectiu i una post a punt espiritual.

I per això precisament tenim a la Conxita i el Radhe. Ells ens ofereixen la possibilitat de fer una estada als seus bungalous i practicar el ioga, danses, mantres i mudres. També, cada dissabte i cada diumenge, a les 10 del matí, fan ioga i meditació a les seves instal·lacions d’Aulàs. Aquesta última activitat de cap de setmana no té un cost fix, ja que es basa en una donació voluntària.
Si viviu al Pallars Jussà, potser els coneixereu perquè es dediquen a impartir classes i a impulsar la pràctica d’aquestes disciplines al mateix Tremp i Talarn.

Més informació: Conxita Bellés
Mòbil: 622186422
conxibelless@hotmail.com
web: ashrambhaktiyoga.wordpress.com

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

top
×