Davant la caserna en suport dels CDR detinguts

El passat 23/09/2019, poques hores després de les detencions de nou presumptes integrants dels CDR acusats de terrorisme, rebel·lió i tinença d’explosius, prop de dues mil persones, es van manifestar d’avant la caserna de la Guardia Civil situada a la travessera de Gràcia, de Barcelona.
A les 20:30, Els CDR de Barcelona, socis d’Òmnium Cultural i de l’ANC, així com diverses polítiques independentistes i quatre persones més amb banderes espanyoles i de la Guardia Civil, van intentar manifestar-se davant la caserna del cos. Els Mossos d’Esquadra van permetre els quatre unionistes fer-ho just a la vorera del davant de l’accés a la caserna. Pel que fa als independentistes se’ls impedia accedir amb dos cordons policials a l’altura dels carrers anterior i posterior a l’edifici.
La manifestació va transcòrrer sense incidents i de forma pacífica. S’escoltaren proclames com “jo sóc CDR”, “Visca Terra Lliure”, “Guardia Civil assassins”, “a por ellos, oé”, “no esteu soles”, “som gent pacífica”, “unitat”, “visca el Front Republicà”, “Puigdemont el nostre president” i es va cantar Els Segadors en diverses ocasions, mentre des de les finestres de la casa quarter es cridava “Viva España”.
Diverses polítiques de JuntsXCat i de la CUP es van situar prop de la primera fila que va estar asseguda a terra durant les més de dues hores que va durar l’acció de protesta.
L’anècdota van ser uns ous de gallina, plens de tinta de color lila, llançats contra els Mossos i les periodistes. Com acostuma a passar, també van fer impacte en les primeres files de manifestants que van reaccionar en contra de l’acció violeta.

Els Mosssos impedeixen l’accés a la caserna als independentistes
Les primeres fileres de manifestants van seure al terra
La premsa espanyola també va fer seguiment
“Botifles”
Integrant d’un cordó policial
Alguns manifestants es preguntaven pels atemptats del 17A
Manifestants aturats pel cordó policial
Elsa Artadi (JuntsXCat)
Es van cantar els Segadors i també crits de “Viva España” que venien de la caserna
En suport de la Guardia Civil
Pancarta del CDR reclamant la llibertat dels detinguts

1 Comments:

  • Lluís Olivé setembre 27, 2019 / Reply

    Pere molt bona feina!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

top
×