Feminisme

“Feminisme” és un projecte documental construït amb les fotos de diferents esdeveniments, mostra del rebuig provocat per la violència masclista i les manifestacions del “Dia Internacional de la Dona Treballadora”.

En un mes i mig, es va donar la coincidència de la multitudinària manifestació del 8M que va aplegar a milers de persones, amb les concentracions en contra de la sentència del cas “La Manada”. Aquest cas fou una terrible violació múltiple a una dona en el context d’uns San Fermins (Pamplona). No va tenir una resposta jurídica prou contundent, al no ser considerats els fets pel tribunal com una violació sinó com un abús sexual. Tothom ha coincidit en considerar que hi ha hagut un abans i un després del 8M de 2018 i d’aquest terrible cas de violència masclista.

El 4 de juny de 2018, l’Assemblea feminista del Poblenou, La Filadora, va convocar una concentració de protesta per una agressió sexual contra una fan, feta pels membres d’un grup musical que havia actuat a la sala Razzmatazz. Aquesta concentració va comptar amb el suport de la mateixa sala que va rebutjar els fets. Altres fotos corresponen al 8M de 2019, tant del matí, estudiants i sindicats majoritaris, com de la manifestació unitària de la tarda, també força multitudinària com la de l’any anterior.

 

Les fotos del projecte:

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

top
×