Unió d’Associacions de Veïns Poble-sec demana solucions als problemes del barri

La Unió d’Associacions de Veïns Poble-sec demana solucions als problemes del barri En el 150 aniversari de la seva fundació, un grup de veïnes i veïns del barri del Poble Sec (Barcelona) surt al carrer demanant “recuperar carrers, parcs i places” i denunciant robatoris, agressions i incivisme.

Consideren inadmissible que hi hagi menors malvivint pels carrers del barri i a la muntanya de Montjuïc. En responsabilitzen la DEGAIA i diuen que no defensar els drets d’aquests menors. Reivindiquen els drets de les veïnes i veïns, així com dels infants, a gaudir de carrers nets de deposicions i miccions, no aclareixen si humanes o animals, i equipaments públics.

L’entitat Castellers del Poble-sec i una quarantena d’entitats més han emès un comunicat oposant-se a aquesta convocatòria. Rebutgen la representativitat que, segons ells, s’atribueix La Unió d’Associacions de Veïns Poble-sec, considerant racistes les seves actituds fonamentades en solucions basades en una major presència policial al barri. Castellers del Poble-sec i la resta d’entitats signants, consideren que el problema és la manca de drets econòmics, socials i culturals, les polítiques racistes, la violència patriarcal i l’especulació immobiliària.

Comunicat dels Castellers del Poble-sec

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

top
×